Waar zijn we te vinden?

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2017

De BaristaBus – Ibiza Market Willemstad

4 juni @ 11:00 - 18:00

De 4e editie van Ibiza Market Willemstad is op 1e Pinksterdag. Deze leuke lifestyle markt groeit elk jaar en veel leuke bezoekers trekken hier vanuit de omgeving en daarbuiten naar toe. Het centrum van Willemstad is gezellig en pittoresk, er zijn genoeg parkeerplaatsen voor de vele bezoekers die gezellig komen shoppen (vorig jaar stond er een file vanaf afslag Willemstad tot aan de locatie van Ibiza Market :-|) Dus kom bijtijds.....

Meer weten »

De BaristaBus – Stadionplein De Kuip Rotterdam

4 juni @ 17:00 - 19:45
Stadion Feyenoord, Rotterdam, Nederland + Google Maps

Oefeninterland Nederland - Ivoorkust

Meer weten »

De BaristaBus – Roparun doorkomst Barendrecht

5 juni @ 12:00 - 17:00

GOEDE KOFFIE voor het GOEDE DOEL. Op maandag 5 juni 2017 komt de route van de  Roparun vanuit Parijs en Hamburg weer samen in Barendrecht. Ook dit jaar wordt er alles aan gedaan om de lopers samen met de bezoekers een hart onder de riem te steken voor het laatste stuk naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Langs de route en op de beide pleinen, Binnenhof en Doormanplein is er van alles te doen en is er ook aan de inwendige mens gedacht.…

Meer weten »

De BaristaBus – Stadionplein De Kuip Rotterdam

9 juni @ 18:45 - 21:00
Stadion Feyenoord, Rotterdam, Nederland + Google Maps

Oefeninterland Nederland - Luxemburg

Meer weten »
augustus 2017

De BaristaBus – Feyenoord – FC Twente (Stadionplein Rotterdam)

13 augustus @ 12:00 - 14:30

Bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord staat onze BaristaBus op het Stadionplein, recht tegenover de uitgang van het NS station. We zijn altijd 2,5 uur van te voren “op stoom” voor je favoriete kop koffie!  

Meer weten »

De BaristaBus – Summer by the sea Bellamypark Vlissingen

20 augustus @ 11:00 - 18:00

Op het prachtige en centraal gelegen Bellamypark in Vlissingen vindt op 20 augustus de Summermarket by the Sea plaats. Een sfeervolle zomerse markt met de sfeer van een hippiemarkt. Op deze markt vindt u onder andere oude ambachten, lokale ondernemers, handgemaakte cadeaus, fairtradie sieraden, mooie streekproducten en heerlijk biologisch eten. Voor, tijdens en na het shoppen kunt u genieten van onze heerlijke koffie- en theespecialiteiten. Kom ook langs en geniet van de zon, zee, gezellige muziek, kinderactiviteiten en mooie producten!

Meer weten »

De BaristaPiaggio – Puur Genieten Fair Rotterdam Hillegersberg

26 augustus @ 11:00 - 27 augustus @ 18:00

Houdt u van luxe, lifestyle en van lekker eten en drinken? Mis de Puur Genieten Fair in het gezellige Hillegersberg-Rotterdam op 27 en 28 augustus dan niet! Kom zomerverhalen uitwisselen op een van de gezellige terrassen, geniet van  muziek, eet wat lekkers op het Foodplein en bezoek de vele mooie stands. Hier isalles te vinden op het gebied van: luxe, lifestyle, sieraden design, persoonlijke verzorging, mode, woon- en tuinaccessoires… en nog veel meer! Op het podium is er iedere dag…

Meer weten »

De BaristaBus – Feyenoord tegen Willem II (Stadionplein Rotterdam)

27 augustus @ 11:00 - 12:30

Bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord staat onze BaristaBus op het Stadionplein, recht tegenover de uitgang van het NS station. We zijn altijd 2,5 uur van te voren “op stoom” voor je favoriete kop koffie!

Meer weten »
september 2017

De BaristaBus – De Foodstoet Bergen op Zoom

1 september @ 15:00 - 3 september @ 22:00

Op 1,2 en 3 vindt de tweede editie plaats van de Foodstoet in Bergen op Zoom. In het Anton van Duinkerkenpark staan er 30 fantastische Foodtucks voor jullie klaar! Daarnaast is er nog veel meer te beleven, Het Foodstoet College, The BlackBoX, The Kidszone, de Fodstoetshop, Het Foodstoetpodium en fantastisch (food)entertainment.

Meer weten »

De BaristaBus – Feyenoord – Manchester City (Champions League)

13 september @ 20:45 - 22:45

Bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord staat onze BaristaBus er warmpjes bij op het Stadionplein, recht tegenover de uitgang van het NS station. We zijn 2,5 uur van te voren “op stoom” voor je favoriete kop koffie!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen